Midden in juli verwacht je zonneschijn, toch? Nou, Nederland dacht er anders over. Storm Polly zorgde voor een stormachtige dag, maar Jan en Tirsa lieten zich niet uit het veld slaan. Ze gingen trouwen! En dan nog wel bij de prachtige locatie Koetshuis Hulshorst.


Mijn dag begon bij Jan, die zich klaarmaakte bij zijn broertje. Zijn pak was echt bijzonder, het veranderde van kleur in het licht! Hij werd geholpen door zijn broertje en zijn vader, en het was ook meteen even gezellig bijkletsen, want wij kennen elkaar al van vroeger.


Daarna ging ik naar Tirsa, die zich met haar moeder en beste vriendin klaarmaakte bij Jan zijn vader thuis. Ondanks een beetje spanning en een iets wat lege maag, trok ze haar prachtige jurk aan en werkte ze haar make-up bij. Ze straalde! De jurk stond haar geweldig.


Door de regen moesten we wat improviseren. Een partytent werd snel opgezet voor de gasten, zodat Jan & Tirsa hun first look droog konden beleven. En toen was het tijd voor de fotoshoot!


Fotoshoot in de Houtwal parkeergarage


Harderwijk heeft prachtige buitenlocaties, maar binnenlocaties zijn schaars. Dus... parkeergarage it is! Onderin de Houtwal parkeergarage staat een stukje stadsmuur en er komt prachtig licht binnen van boven. Dit maakte het een perfecte plek voor de fotoshoot. En die foto’s? ZO VET! I love it.


Trouwen bij Koetshuis Hulshorst


Toen was het tijd voor de trouwlocatie. Ik ben hier al vaker geweest en het is geweldig. Midden in het bos, knus en gezellig, met fantastisch personeel en nog beter eten. De locatie had zich perfect aangepast aan het weer, de regen maakte het zelfs nog gezelliger.


De ceremonie was een mix van lachen, huilen en knuffelen. Na de ceremonie werd er taart gegeten, gekletst en gefeliciteerd, en toen begon het diner. Na een snelle ‘outfit change’ had het bruidspaar nog een openingsdans gepland! Na een knallend feest was het voor mij tijd om naar huis te gaan, nog steeds nagenietend van deze prachtige dag.


Ga jij trouwen bij het Koetshuis in Hulshorst of ergens anders? Zoek je nog een trouwfotograaf die dit op een spontane manier kan vastleggen? Neem dan contact op met de onderstaande button!