IK BEN NANCY


Het vrouwtje achter de camera.

Mijn werk draait om het vastleggen van spontane momenten, het vieren van de schoonheid van het alledaagse en het delen van verhalen. Als je me beter wilt leren kennen, scroll dan verder en ontdek wat mijn dromen, passies en avonturen zijn.

Geheime talenten: woorden en zinnen omdraaien, iets laten vallen, een dikke borrelplank bouwen, kletsen, een bal van de grond rapen en nog veel meer.

Met mijn enthousiasme, gezelligheid en impulsieve creativiteit, breng ik een unieke touch aan elk moment.


Hey jij. Laat ik me maar eens voorstellen. Ik ben Nancy, een allround fotograaf uit Harderwijk. En met allround - bedoel ik vooral mét mensen. Of je mij neerzet op een bruiloft, bij een gezin of bedrijf.

I love it all.


Het mooiste aan fotograferen vind ik, het stilzetten van de tijd. Eventjes teruggaan naar een moment dat geweest is en dat gevoel weer eens te ervaren. Een moment van liefde, blijdschap, trots.

Daar doe ik het allemaal voor. Jou terugnemen naar een moment.

Hoe je mij kunt omschrijven? Sociaal, enthousiast en impulsief. En met impulsief bedoel ik: als ik iets zie of wil, ga ik er 1000% voor. En dit vind je terug in mijn foto's. Ik ben over-enthousiast (ook tijdens shoots) en doe er alles aan om jullie zo écht mogelijk er op te zetten.


Zoals ik al zei, ben ik echt een gezelligheidsmens. Geef mij maar een glas wijn, een paar blokken kaas en ik zet (zoals wij dat zeggen), een dikke borrelplank op tafel. Samen met Roy en ons hondje Boomer, wonen wij in ons prachtige huis in Harderwijk. Doordeweeks vind je mij op het volleybalveld en je vindt me regelmatig op festivals.

Volg mij op instagram
@nanseephotography

What & Who I love

Mijn bucketlist:

01.

Elopement in Noorwegen


02.

Bruiloft fotograferen in Italië


03.

Kleinschalige bruiloft bovenop een berg


04.

Styled shoot organiseren in het buitenland

05.

Bevalling fotograferen


06.

Safari in Zuid-Afrika


07.

Poster zien met mijn eigen foto


08.

Les geven in fotografie

Zien of het 'klikt'?