Trouwfotograaf in Gelderland: Een groen avontuur


Trouwen in Gelderland betekent: prachtige bossen, mooie heides en historische steden. Voor mij als trouwfotograaf is het de perfecte plek om mijn warme stijl tot uiting te brengen in mijn foto’s - op jullie eigen manier. Jullie trouwen in Gelderland en hebben een prachtige locatie uitgekozen voor jullie bruiloft. Ik laat me helemaal leiden door de locatie en omgeving. Ik ben gefascineerd door licht en zoek altijd naar manieren om hier creatief mee aan de slag te gaan. Zonnestralen door de bomen, de zon die door een raam valt - dit maakt elke fotoshoot uniek.


Passie voor Mensen en Verhalen


Dat mijn passie trouwfotografie is, sluit naadloos aan bij mijn andere passie: nieuwe mensen ontmoeten en hun verhaal leren kennen. Door mijn enthousiasme ben ik makkelijk in de omgang en zorg ik ervoor dat bruidsparen zich direct op hun gemak voelen.


Tijdens de fotoshoot hoeft een bruidspaar niet te poseren en dingen als ‘cheese!’, ‘lachen!’ of ‘kaas!’ te zeggen. Nee. De fotoshoot is een moment om samen te ontspannen, wellicht de spanning te delen en écht even met elkaar te zijn. Natuurlijk krijgen jullie van mij opdrachtjes om uit te voeren, maar dit zorgt ervoor dat jullie je op je gemak voelen tijdens de shoot en dit resulteert in authentieke beelden. Het is voor mij het allerbelangrijkste dat jullie jezelf herkennen in de beelden.


trouwfotograaf-gelderland-met-fotoshoot-op-de-hei-door-Nansee-photography
trouwfotograaf-gelderland-door-Nansee-photography

Authentieke Momenten in Fotoshoots


Mijn favoriete herinneringen aan het vastleggen van bruiloften gaan verder dan de mooie locaties en aankleding. Het zijn de bruidsparen, hun families en vrienden die elke bruiloft tot een onvergetelijke ervaring maken. Het is het ongegeneerd dansen, het voeren van leuke gesprekken en het delen van oprechte lachbuien die mijn werk als trouwfotograaf zo geweldig maken.


Om een levendige sfeer in mijn foto's vast te leggen, betrek ik families en gasten actief bij het moment. Dan ben ik niet die enge fotograaf, maar gewoon Nancy met een camera. Deel van deze prachtige dag en vastberaden om de levendigheid van het moment vast te leggen.

trouwen-in-gelderland-bij-brasserie-schovenhorst-in-putten-door-Nansee-photography

Trouwlocatie in Nijmegen, Gelderland


Een van mijn favoriete trouwlocaties in Gelderland is de Boskas in Nijmegen. Dit is een plantenkas, midden in het bos. De eigenaren van deze kas hadden hem geweldig aangekleed op een BOHO manier. Deze kas bevindt zich midden in het bos, wat ervoor zorgt dat je geen last hebt van auto’s of pottenkijkers. Omringd door lampjes, natuurlijke elementen en een prachtige trouwceremonie-opstelling.


trouwfotograaf-gelderland-trouwen-bij-de-boskas-in-nijmegen-door-Nansee-photography

Mijn tips voor bruidsparen die op zoek zijn naar een trouwfotograaf in Gelderland:


  • Zoek jullie eigen stijl. Het is zo belangrijk om te bedenken wat jullie mooi vinden. Speur Pinterest af, volg Instagram-accounts en sla alles op. Zo vinden jullie je eigen unieke stijl - waar ook een fotograaf bij past.
  • Boek niet te veel kennismakingen in. Want het gezegde luidt: je ziet door de bomen het bos niet meer. Bedenk wie jullie #1 is en vraag daar een gesprek aan. Toch geen klik? Vraag dan een kennismaking aan bij jullie #2.
  • Vraag of de fotograaf bekend is met flitsen. We leven nu eenmaal in Nederland, wat ook onvoorspelbare regen betekent. Dan is het belangrijk om te weten of een fotograaf bekend is met flitsen op een bruiloft.
  • Kies een fotograaf waarmee een connectie voelbaar is. Het is belangrijk dat jullie je comfortabel voelen bij de persoon die jullie intieme momenten vastlegt. Dit zal reflecteren in de foto's.
  • Vergeet niet om te genieten. Dit is jullie dag, en het belangrijkste is dat jullie genieten van elk moment. Ik ben er om die momenten vast te leggen, zodat jullie ze voor altijd kunnen koesteren.


trouwfotograaf-in-gelderland-bij-brasserie-schovenhorst-door-Nansee-photography

Een spontane trouwfotograaf op jouw bruiloft?


Als afsluiting, mijn passie voor trouwfotografie in Gelderland komt voort uit mijn liefde voor het vastleggen van authentieke verhalen en het creëren van tijdloze herinneringen. Ik kijk ernaar uit om ook jullie verhaal te mogen vastleggen en een deel te zijn van jullie speciale dag.

Ontdek hoe ik jouw bruiloft kan vastleggen


Uit harderwijk, happy to travel