Koppelshoots


Bij mij draaien de koppelshoots het om het vastleggen van liefdesverhalen. Als jullie persoonlijke verhalenverteller en fotograaf, ben ik hier voor de stellen die hun unieke connectie willen vastleggen.


Verwacht bij mijn fotoshoots geen "say cheese" momenten, maar eerder "Jaaaa! Leuk! Ga door!!" Samen zorgen we voor een fotosessie vol spontaniteit, gegiechel en misschien zelfs een beetje onhandigheid - want laten we eerlijk zijn, dat hoort ook bij echte liefde, toch?


Geen zorgen, ik ben hier om jullie op je gemak te stellen en de authentieke momenten vast te leggen die jullie liefde laten stralen. Laten we samen een avontuur beleven waarin lachen, knuffelen en elkaar aankijken zonder te weten wat de ander denkt de hoofdrol spelen.

Loveshoot-informatie-en-prijzen
Jouw fotograaf

Hi, it's me, Nancy!

This is me, een verhalende fotograaf die dol is op het vastleggen van echte momenten. In plaats van de standaard kiekjes ga ik voor de échte connectie. Want zeg nou eerlijk, ongemakkelijk poseren, dat vind niemand leuk toch?

Bij mijn shoots gaat het om jullie band, jullie liefde en jullie gekkigheid.

Review

Oooooh Nancy!!! We bekijken net de foto's en wat zijn ze prachtig!! Zo ontzettend mooi en leuk en waanzinnig om te zien hoe jij onze emoties zo op de foto kan zetten! Echt ontzettend blij mee, super bedankt.


Barry & Chantal

Leg jullie speciale band vast.


Met mijn passie voor verhalen en momenten, vang ik jullie unieke connectie in een onvergetelijke koppelshoot. Geen geposeerde plaatjes, maar echte emoties en spontane momenten. Samen maken we herinneringen die voor altijd blijven stralen. Durven jullie het avontuur aan? Let's capture your love story!


Inclusief:

  • 25 foto's op hoge resolutie bewerkt in mijn eigen stijl
  • Een persoonlijke online galerij
  • Exclusief reiskosten 10 km buiten Harderwijk
  • + Optie om afdrukken te bestellen
  • + Mogelijkheid om foto's bij te bestellen voor € 7,50 per foto


Prijs: € 250

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Het is altijd mogelijk om extra foto's bij te kopen voor € 7,50 per foto. Daarnaast is het ook mogelijk om afdrukken te bestellen via jullie eigen online galerij.